Analýza správania konkurencie - cesta k jedinečnosti - Ščepková, Jana
Poznatky o konkurencii sú nevyhnutnou podmienkou trhového úspechu podnikateľských subjektov v súčasnom konkurenčnom období. Postavenie podniku voči konkurentom. Analýza správania konkurencie. Komponenty analýzy konkurenta.