Problémy výrobcov potravín vyplývajúce zo zmien doterajších distribučných systémov. - Tršťanská, Alena
Trendy vývoja distribučných systémov. Vývojové tendencie distribučných systémov z pohľadu výrobcov. Problémy výrobcov potraví v SR zo zmien doterajších distribučných systémov ako faktorov odbytu.Trojaký charakter reakcie slovenských výrobcov potravín na obchodné reťazce. Silné zahraničné obchodné reťazce majú vlastnú filozofiu podnikania. Podmienky vstupu do obchodných reťazcov.