Rok po Kjóte - Lichý, Ján
Autor podáva skrátenú verziu príspevkov Pavla Punčochářa, riaditeľa odboru vodohospodárskej politiky MP ČR, ktorý sa zúčastnil 3. Svetového fóra o vode (2003) a o jeho priebehu, obsahu a záveroch napísal podrobnú informáciu v číslach časopisu SOVAK (2003). 1. časť.