Obchodní jednání a národní zvyklosti: Maroko - Vrbenský, Josef
Pred obchodným rokovaním, obchodné rokovanie, spoločné pravidlá, hierarcha v Maroku. Spoločenský styk, pozvanie na večeru. Realizácia obchodu. Stručný pohľad na históriu a súčasnosť obchodných vzťahov.