OECD: Slováci sú najdlhšie nezamestnaní - Jančík, Ľuboš
Slovensko má najvyššiu mieru dlhodobej nezamestnanosti spomedzi 30 členských štátov OECD ( Organizácia pre hospodársku spoluprácu a rozvoj). Dlhodobá nezamestnanosť v niektorých štátoch OECD v percentách. Príčiny dlhodobej nezamestnanosti.