Form of the production function in Turkish manufacturing industries - Kizilirmak, A. Burca
Výskum špecifikácie funkcie výroby v tureckom spracovateľskom priemysle. Tri typy funkcií výroby boli odhadované na základe dát z obdobia rokov 1980 -1998. Teoretický model a výsledky.