Výročná správa o činnosti Sociálnej poisťovne v roku 2003
Sociálna poisťovňa vykonáva svoju činnosť v súlade so zákonom NR SR č. 274/1994 Z.z. o Sociálnej poisťovni v znení neskorších predpisov. Výročná správa o činnosti poisťovne v roku 2003 obsahuje hodnotenie činnosti samosprávnych a výkonných orgánov poisťovne a pobočiek poisťovne. Pokračovanie v budúcom čísle.