Na vine sú diskonty? - Hinková-Dibarborová, Andrea
Maloobchodné značky (MOZ) v najnižšom cenovom segmente majú za úlohu bojovať proti svojmu hlavnému konkurentovi v tej istej kategórii a segmente. U nás sme sa s nimi stretli vo väčšom meradle pri otvorení prvého hypermarketu na Slovensku. Nie každá kategória či segment je pri MOZ úspešná. Cesta pre dodávateľov.