Nežijú svoj vlastný život - Hinková-Dibarborová, Andrea
Budujú MOZ lojalitu sami k sebe alebo sú doplnkom sortimentu, ktorý prispieva k lojalite zákazníkov k celému reťazcu. Kategória potravín ešte ponúka veľký priestor na rast maloobchodných značiek. Je ešte priestor na rast MOZ alebo sa blíži k nasýteniu?