Producenti cukru nechcú prísť o čas na zotavenie - Janků, Jana
Ceny cukru v obchodnej sieti na Slovensku. Zvyšovanie cien cukru, ktoré nie je celkom odôvodnené. Pestovanie a pestovatelia cukrovej repy. Očividné zlepšenie pestovania cukrovej repy v posledných rokoch. EÚ chce zmeniť režim pestovania cukrovej repy. Názory slovenských pestovateľov a spracovateľov na reformu cukrového režimu.