[Svetový obchod] - Slovák, Kristian
Z obsahu: Nad voľnejším svetovým obchodom stále visí agrootáznik. Rozvojové krajiny broja najmä proti subvenciám na bavlnu a cukor. Regionálne bloky nečakajú s liberalizáciou na WTO. Svetový obchod sa ozdravuje. Hlavné toky tovarov vo svetovom obchode.