Development scenarios and convergence of Slovak economy towards the European Union average - Páleník, Viliam
Smery možného vývoja slovenskej ekonomiky po integrácii do Európskej únie. Predikcie a výpočty založené na ekonometrickom modeli ekonomiky SR. Porovnanie výsledkov jednotlivých scenárov vývoja v kľúčových oblastiach reálnej ekonomiky - trhu práce, cien, zahraničného obchodu, vnútorného dopytu a HDP. Konvergenčné prospekty ekonomiky SR vzhľadom na EÚ.