Místo veletrhů a výstav v systému marketingové komunikace v ČR - Pavlů, Dušan
Veľtrhy a výstavy - najstaršia forma marketingovej komerčnej komunikácie. Typy marketingovej komunikácie. Porovnanie auditovaných a neauditovaných dát v roku 2002 a 2003 v Česku. Päť najväčších organizátorov auditovaných akcií.. Niektoré tendencie posledných rokov v Česku.