Brusel si posvieti na čerpanie Phare
Slovensko musí vrátiť neoprávnene čerpané prostriedky z predvstupového programu EÚ. Aká časť bola neoprávnene čerpaná z fondu Phare určí Európska komisia po ukončení auditu odčerpaných finančných projektov. Peniaze pri projektoch, kde boli zistené nezrovnalosti v čerpaní sa Bruselu vracajú už aj teraz.