Indikátory finančného zdravia pre modely predikcie finančnej situácie slovenských podnikov - Šnircová, Jana, 1971-
Identifikácia zhoršenej úrovne podniku - analýza úrovne finančných ukazovateľov. Finančná analýza na tento účel ponúka tzv. modely predikcie finančného zdravia podniku, nazývané aj systémy včasného varovania. Výber vhodných ukazovateľov - indikátorov finančného zdravia - pre modely predikcie. Analýza úrovne finančnej situácie slovenských podnikov.