Marketingová komunikácia - pilier úspešného organizátora veľtrhov - Baluška, Marek
Veľtrh a komunikačné nástroje použité v jednotlivých fázach. Priama osobná komunikácia jednostupňová, nepriama nepersonálna komunikácia viacstupňová. Komunikačná stratégia, komunikačná politika, komunikačná pripravenosť veľtrhu.