[Informatizácia zdravotníctva] - Valášek, Martin
Z obsahu: Dvere k informatizácii zdravotníctva sa otvárajú. Reforma a informatizácia zdravotníctva patria k sebe. Dobré projekty majú šance získať aj zahraničné zdroje. Slovensko pristupuje k európskej karte zdravotného poistenia opatrne. Výhody informačného systému objavujú nemocnice postupne.