Výskum [a] vzdelávanie v ére "nového marketingu" - Lesáková, Dagmar, 1949-
Hodnotenie dôsledkov vývoja marketingovej praxe na výskum a formovanie obsahu marketingového vzdelávania. Marketingový výskum a potreba informácií o zákazníkoch a trhoch. Znalostná úroveň pracovníkov marketingu. Vplyv technologických zmien na marketingové aktivity. Nové oblasti marketingového vzdelávania. Strategické modely interakcie organizácia - zákazník. Spoločenské dôsledky nového marketingu.