Ohodnotenie pohľadávok pri cesii - Harumová, Anna, 1955-
Pohľadávky ako osobitný druh tovaru, s ktorým sa obchoduje formou cesie. Postúpenie pohľadávky. Metóda investorského prístupu. Dve fázy metodiky ohodnotenia pohľadávok pri ich cesii. Základné kategórie metodiky. Výpočet všeobecnej hodnoty pohľadávky. Praktické uplatnenie metodiky ohodnotenia pohľadávok pri ich cesii.