[Trh s pôdou] - Janků, Jana
Z obsahu: Záujem o pôdu je, prekážok ešte viac. Rozdrobené pozemky, neznámi vlastníci a neatraktívnosť agrobiznisu brzdia slovenský trh s pôdou. Za pozemkový chaos môže aj história. Trhové ceny pôdy sú od úradných na hony vzdialené. Trh majú rozhýbať evidenčné registre a sceľovanie pozemkov.