Metodologické aspekty projektovania výrobného systému podniku - Dupaľ, Andrej
Strategický, taktický a operačný manažment výroby. Klasifikácia špecifických rozhodovacích právomocí manažmentu. Projektovanie v oblasti manažmentu výroby. Systémové chápanie výrobného procesu. Normatívne faktory projektovania výrobného systému.