Možnosti zníženia základu dane fyzických osôb o investície vynaložené na nehnuteľnosti vo vybraných krajinách sveta a na Slovensku - Čepelová, Monika
Porovnanie daňových úľav pri investíciách do nehnuteľností vo vybraných krajinách a na Slovensku.