Porovnanie prístupov k riadeniu IS/IT prostredníctvom dvojkriteriálneho rozhodovania - Kokles, Mojmír
Analýza dvojrozmerných matíc. McFarlanova matica. Vitalova matica. Parsonova a Wardova matica. Matica doplnená o manažérske vlastnosti. Stupeň závislosti podniku od IS/IT aplikácií pri dosahovaní podnikových cieľov a ich potenciálny prínos. Zhodnotenie prístupov k riadeniu IS/IT prostredníctvom súhrnnej matice.