Jedna stratégia obchodu pri zmene sadzby dane z pridanej hodnoty - Strieška, Ľubomír
Analýza modelových situácií správania sa výroby v pozícii konkurenčného postavenia a obchodu v pozícii dokonalej konkurencie až monopolu. Stratégie obchodu pri zmene sadzby dane z pridanej hodnoty.