<The> Relation between DCF and EVA methods for business valuation - Maříková, Pavla
Najrozšírenejšia metóda pre oceňovanie podniku - metóda DCF. Porovnanie metódy DCF s novým prístupom oceňovania na základe ukazovateľa EVA. Praktický príklad.