Outsourcing vybraných činností podniku - Thomasová, Elena
Posúdenie možností organizačného zabezpečenia vybraných činností. Hlavné kritériá na hodnotenie strategického významu činností. Ohodnotenie obslužných činností z pohľadu časovej a odbornej náročnosti.