Postup analýzy pripravenosti útvaru personálnej práce na reštrukturalizáciu systému personálnej práce - Antalová, Blanka
Návrh postupu analýzy pripravenosti útvaru personálnej práce na reštrukturalizáciu systému personálnej práce. Úlohy útvaru riadenia ľudských zdrojov. Analýza postavenia a imidžu útvaru personálnej práce. Analýza činnosti útvaru personálnej práce.