[Vysoké Tatry - cestovný ruch] - Janků, Jana
Z obsahu: Vysoké Tatry nespia, ale nevedia sa predať. Tatry sa dočkali silného investora (J&T Global). Rodinná atmosféra ako služba navyše. Aquaparky sa stali turistickým šlágrom. Popradské letisko čaká na "rozlietanie". Zakopané žije celú noc. Sklamanie z poľskej návštevnosti.