Automanažment v podnikaní - Chorváthová, Daniela
Automanažment zahŕňa komplexné sebariadenie, ako má podnikateľ riadiť sám seba, aby zabezpečil úspešnosť podniku, zisk a vyhol sa rizikám a nástrahám v podnikaní. Výhody a bariéry podnikania. Etické princípy v podnikaní. Podnikateľský zámer. Modernizačné trendy v manažmente. Ktoré faktory ovplyvnia v budúcnosti podnikanie.