Tréningy zamerané na rozvoj líderských osobností v organizáciách - Jamnický, Peter
Leadership a manažment - dve vzájomne sa doplňujúce oblasti riadenia organizácií. Lídri majú schopnosť uskutočniť zmenu a rozvíjať organizáciu, a to hlavne na úrovni vrcholového manažmentu. Rozvíjanie líderských schopností zamestnancov. Tréningy zamerané na rozvoj líderských schopností. Kompetencie lídrov. Požiadavky na odborné znalosti a schopnosti lídrov.