Podniková diagnostika ako nástroj riadenia podniku - Neumannová, Anna
Obsahové vymedzenie a realita podnikateľského prostredia. Charakteristika zdravého podniku. Pojem a definícia podnikovej diagnostiky v ekonomickej teórii. Ciele a metódy podnikovej diagnostiky.