Analýza dopadu nelegálneho trhu s tabakom, tabakovými výrobkami, liehom a liehovinami
Zhodnotenie súčasnej situácie. Prijaté opatrenia v oblasti nelegálneho dovozu a predaja tabaku a tabakových výrobkov, liehu a liehovín. Navrhované opatrenia.