[Štatistika jednoducho] - Luha, Ján
Recenzia publikácie Štatistika jednoducho. Kniha je určená všetkým, ktorí potrebujú rozhodovať na základe určitých znalostí a faktov. Je rozdelená do šesnástich kapitol, kde sú popísané základné aj zložité štatistické metódy.