Evropská měnová unie a rizika pro reálnou konvergenci - Janáček, Kamil
Etapy implementovania Európskej menovej únie. Základné podmienky pre vytvorenie jednotnej meny z pohľadu ekonomickej teórie. Doterajšia podoba Európskej menovej únie. Postoj nových členských krajín k vstupu do EMU. Stanovisko Európskej centrálnej banky a Európskej komisie.