Zľavu poskytujeme okamžite - Košťál, Daniel
Otvorenie novej predajne hobbymarketového reťazca Hornbach v Bratislave. Každé oddelenie má svoje poradenské centrum a fundovaného odborníka. Rozdelenie sortimentu v Hornbachu. "Drive in" v predaji stavebných materiálov. Novinkou sú živé zvieratá. Cenotvorba - zľavy poskytujú okamžite. Ľudské zdroje.