Slepá cesta k liehu - Hinková-Dibarborová, Andrea
Od 1. 5. 2004 musí byť každý, kto predáva alkohol, zaregistrovaný na colnom úrade a musí vykazovať, koľko alkoholu vyrobil, kúpil a predal. Výkazníctvo robia veľkoplošné predajne aj malé bufety.