Český trh stagnuje
V Česku sa nesie rok 2004 v znamení jeho rýchleho vzostupu diskontnej siete Lidl. Najobľúbenejší diskont je Penny Market. Kaufland si udržal pozíciu lídra v návštevnosti. Návštevnosť reťazcov v poslednom polroku. Preferencia nákupu v predajni, ktorá je hlavným nákupným miestom.