Reformy dôchodkových systémov v európskych krajinách - Rievajová, Eva
Význam dôchodkových reforiem. Východiská a prístupy k dôchodkovým reformám vyspelých európskych krajín. Zásady a princípy fungovania nového dôchodkového systému v podmienkach Slovenskej republiky.