Zákon č. 377/2004 Z.z. o ochrane nefajčiarov a o zmene a doplnení niektorých zákonov - Kováčiková, Eva
Pôvodný zákon z roku 1997 nevyhovoval právnym predpisom EÚ, v júli 2004 preto vstúpil do platnosti nový zákon o ochrane nefajčiarov.. Znenie zákona s komentárom.