Vzájomné súvislosti vývoja úverov a cien nehnuteľností - Čársky, Rastislav
Analytický pohľad na reformu bankového sektora a jej vplyv na úverovú politiku bánk. Rozvoj hypotekárneho bankovníctva a rast hypotekárnych úverov. Vplyv cien nehnuteľností na dopyt po hypotekárnych úveroch. Vývoj vybraných druhov úverov. Porovnanie pomeru úverov domácností na HDP vo vybraných krajinách a na Slovensku. Vývoj úverov obyvateľstva a cien bytov.