Web technology and farmers - Havlíček, Zdeněk
Webové technológie sú hlavným prvkom internetu. Rozmanité a nenákladné možnosti použitia tejto technológie umožňuje minimalizáciu rozdielov medzi vidieckymi a mestskými oblasťami. Článok je zameraný na využívanie www technológií pre tvorbu web site. Zdôrazňuje niekoľko teoretických východísk pre plánovanie web site, i praktické metódy, ktoré sa používajú pri vytváraní webových prezentácií pre poľnohospodársku farmu.