Ako budeme účtovať, resp. evidovať od 1. januára 2005 - Bučeková, Alena
Od 1. januára 2005 účtovanie významne ovplyvní novela zákona o účtovníctve č. 562/2003 Z.z., ktorou sa mení a dopĺňa zákon č. 431/2002 Z.z. o účtovníctve. Kto môže účtovať aj naďalej v sústave jednoduchého účtovníctva. Daňová evidencia. Účtovné knihy. Platné právne predpisy v oblasti účtovníctva (zákony, opatrenia).