Nie každá zmena dôchodkového systému je reforma - Húsková, Miroslava
Prehľad dôchodkových systémov v krajinách Európskej únie. Ciele dôchodkových reforiem realizovaných v jednotlivých štátoch únie. Snaha o možnú harmonizáciu dôchodkových systémov. Podiel dôchodkov na sociálnych výdavkoch. Inštitucionalizácia reforiem v rámci orgánov EU. Dôchodková reforma na Slovensku.