K ostatným novelám živnostenského zákona - Karel, Pavol
Kedže v poslednom období bol živnostenský zákon opäť niekoľkokrát novelizovaný, článok prináša prehľad najdôležitejších zmien, ktoré boli uskutočnené priamymi i nepriamymi novelami.