Cestná doprava po vstupe SR do EÚ od 1. 5. 2004 - Kováč, Pavol
V podmienkach živnostenského podnikania v nadväznosti na nepriamu novelu živnostenského zákona zákonom č. 506/1996 Z.z. sa od 1. 5. 2004 zásadne novým spôsobom menia a nahrádzajú doteraz platné podmienky prevádzkovania vnútroštátnej nákladnej cestnej dopravy, nepravidelnej autobusovej dopravy a taxislužby.