Reklama a sponzoring v kontexte zákona o dani z príjmov - Mintál, Ján
Definíca pojmu reklama podľa zákona č. 147/2001 Z.z. o reklame a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení zákona č. 23/2002 Z.z.. Výdavky na reklamu z pohľadu zákona o dani z príjmov. Formy daňovo uplatniteľnej reklamy. Výdavky na reprezentáciu. Pojem sponzoring. Sponzoring z pohľadu zákona o dani z príjmov. Porovnanie daňovej efektívnosti reklamy a sponzoringu. Praktické príklady.