Právny rámec elektronického obchodovania - Vaculík, Juraj
Podstatnou črtou elektronického obchodovania je, že preň neexistujú národné hranice, a preto treba uplatňovať postupy, ktoré sú prijateľné v krajine kupujúceho a predávajúceho. Zmluvy, B2B zmluvy, zmluvy s koncovými zákazníkmi, postup uzatvorenia, všeobecné obchodné podmienky, jurisdikcia.