Štruktúra orgánov cestnej dopravy
S účinnosťou od 1.1.2004 vstúpil do platnosti zákon č. 534/2003 Z.z. o organizácii štátnej správy na úseku cestnej dopravy a pozemných komunikácií. Cieľom zmien je rozvoj dopravných a komunikačných systémov a služieb. Krajské úrady dopravy. Obvodné úrady dopravy. Kompetencie obce.