Európa ani zďaleka nezaostáva za USA tak, ako sa tvrdí - Pálková, Dana
Rozdielne výpočtové metódy spôsobujú veľké rozdiely v ekonomických ukazovateľoch USA a Európy. Vplyv životného štýlu na vývoj ekonomických ukazovateľov. Uprednostniť investície, alebo náklady. "Pozitívna" kriminalita a jej vplyv na ekonomiku. Zadlženosť amerických domácností.