Firm condition of chosen agricultural enterprises in mountain and sub-mountain areas in South Bohemia - Faltová, Ivana
Hodnotenie ekonomiky podnikateľských subjektov v poľnohospodárskych subjektov v poľnohospodárstve v horských a podhorských oblastiach Juhočeského kraja, ktoré vychádza z finančnej analýzy. Finančné ukazovatele umožňujú identifikovať a posúdiť stav a vývoj čiastkových aspektov hospodárenia týchto podnikateľských subjektov a ich syntéza prostredníctvom bonitného modelu umožňuje diagnostikovať finančné zdravie firmy.